D W A R S

Ik ben D W A R S. Ik hou er van mensen, organisaties en ideeën in beweging te zetten. Opgeleid als docent dans, leermiddelen ontwikkelaar, coach, programmamanager en facilitator van innovatieprocessen heb ik daar ook het gereedschap voor in huis. Ik ben sterk in het waarnemen, analyseren en diagnosticeren. Verder ben ik inventief in het leggen van dwarsverbanden en het vinden van onverwachte oplossingen. Ik voel mij als een vis in het water binnen de culturele, creatieve en onderwijssector. Tevens heb ik volop ervaring met organisaties en bedrijven in de non- profitsector en overheid. Slimme dingen creëren als antwoord op dringende dilemma’s is mij op het lijf geschreven.

D W A R S heeft de filosofie dat door het realiseren van nieuwe kennis, producten of diensten mensen zich ontwikkelen en organisaties innoveren. Daarbij vormen dringende dilemma’s, fricties of ambities het uitgangspunt. Alleen dan is er voldoende noodzaak tot veranderen en leidt innovatie tot succes.

D W A R S  de werkelijkheid anders.
Samen met u werk ik aan het versterken van de innovatiekracht van mens en organisatie zodat innovatie duurzaam in uw organisatie wordt verankert. Daarbij kiest D W A R S
voor een inventieve en oplossingsgerichte aanpak. Door vanuit een ander perspectief naar de werkelijkheid te kijken is er meer mogelijk.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Mail info@bureaudwars.nl
Bel 06 10003182
Of maak gebruik van het contactformulier.