Innoveer je zelf

Jouw vraag, frictie of ambitie vormt het uitgangspunt. Beweging brengen in wat vast loopt is één maar in de toekomst dit kunnen tackelen of voorkomen is waar het bij Bureau DWARS echt om gaat. Dat is je zelf duurzaam innoveren.

Bureau DWARS daagt je uit en ondersteunt je om dit te realiseren met een professionele en persoonlijke aanpak. Gebaseerd op o.a. de GROW- coachingsmethode, Busines Canvas You en veel ervaring.

Dwarslunch
Behoefte aan een frisse blik? Even je normale patroon doorbreken? dan komt DWARS naar je toe en neemt je mee in haar mobiele werkplek voor een lichte lunch en een verrassend gesprek. Kortom, een lunch voor lichaam en geest.
Een Dwarslunch bestaat uit 1 sessie van 75 minuten.

Dwarswandeling
Letterlijk en figuurlijk maken we een wandeling om jouw vraag, frictie of ambitie te verhelderen. Vandaar uit ontwikkel je inzicht en handvatten om daadwerkelijk aan de slag te gaan.
Een dwarswandeling bestaat uit 3 sessies van 75 minuten.

Dwarsexpeditie
Gedurende een langere periode gaan we in gesprek en maken we gebruik van verschillende creatieve interventietechnieken om jouw vraag, frictie of ambitie te verhelderen en je wendbaarheid en weerbaarheid te versterken. Met een duidelijk doel voor ogen ga je op avontuur en laat je je verrassen, verwonderen en versterken door wat je onderweg tegen komt.
Een dwarsexpeditie bestaat uit 7 sessies van 75 minuten. 

Dwarsstrippenkaart
De dwarsstrippenkaart is voor de zelfstandige professional die behoefte heeft om structureel met iemand te sparren, te reflecteren, die je uitdaagt verder te kijken dan de business van vandaag. Zo blijf je in beweging, kan je vastlopen tijdig voorkomen en ambities eerder waarmaken.
De dwarsstrippenkaart bestaat uit 3, 5 of 7 strippen die je kan gebruiken wanneer jou dat uit komt. De strippen hebben een geldigheidsduur van 1 jaar. De eerste strip is altijd gratis.
Tip: De dwarsstrippenkaart kan je ook delen met derden. Een mooi cadeau voor een collega of iemand uit je netwerk.

Informatie
Indicatie kosten: €110,- per sessie excl. BTW. Ben jij ZZP’er dan betaal je €85,- excl. BTW. 

Geïnteresseerd in de diensten van Bureau DWARS of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Yvonne Drissen: M 06 10003182 of mail naar E info@bureaudwars.nl