innoveer je zaak

In een steeds veranderende wereld is het noodzakelijk om in staat te zijn structureel nieuwe mogelijkheden te zien en te benutten. Dat geldt voor jou als zelfstandig ondernemer maar ook voor de ondernemende professional in een organisatie. Met Bureau DWARS creër je nieuwe producten of diensten die van waarde zijn voor jou, je zaak èn je klanten. De dwarsaanpak is gebaseerd op o.a. de Waarde Propositie Ontwerp ,VOORT- innovatiemethode en Effectuation Principles. Kom in beweging en kies voor één van de volgende mogelijkheden.

Dwarsblik  
Of je nu werkzaam bent als ZZP’er of als professional in een organisatie. Soms krijg je een idee waar van je denkt ‘hier moet ik iets mee!’ In de Dwarsblik werksessie scherpen we je idee aan op basis van de 4 factoren voor een succesvol product of dienst. Theorie over wanneer een product/dienst succesvol is wordt middels praktische opdrachten direct toegepast. Zo heb jij na afloop een goede basis om te besluiten of je wèl of niet verder investeert in je idee.

Dwarskijken
Altijd al willen weten hoe anderen het doen? Dwarskijken bestaat uit een 3-tal georganiseerde informele ontmoetingen waarbij je een breed palet van andere professionals bezoekt. Start van Dwarskijken is het formuleren van de eigen frictie of ambitie. Het ontmoeten van de andere professionals en hun werkplek leidt tot nieuwe ideëen, inzichten en mogelijkheden die ingezet worden bij het oplossen van de frictie of realisatie van de eigen ambitie. Na de dwarskijkbijeenkomsten heb je zicht gekregen op hoe het ook anders kan. Concreet sluit je af met een mini- waarde propositie canvas waarmee je direct aan de slag kunt gaan om je eigen zaak te versterken. 

Dwarsadvies
Behoefte aan een dwarse blik op de nieuwe producten of diensten die je aan het ontwikkelen bent? Of twijfel je er aan of je diensten en producten nog relevant zijn en wil je dat iemand van buiten er samen met jou eens naar kijkt en inspireert tot nieuwe mogelijkheden? Of ……………
Neem dan contact op voor een dwarsadvies op maat.  

Informatie
Indicatie kosten: €110,- per sessie excl. BTW.
Ben jij ZZPér dan betaal je €85,- excl. BTW.
Tijden:  Voor Dwarsblik en Dwarskijken zie zijbalk voor actuele data of neem contact op.
Dwarsadvies is op maat dus zo ook de kosten en tijden. 

D   W   A   R   S     D   E   N   K   E   N       I       D   W   A   R   S     D   O   E   N

Geïnteresseerd in de diensten van Bureau DWARS of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Yvonne Drissen: M 06 10003182 of mail naar E info@bureaudwars.nl