innovatie creëren

D   W   A   R   S       D   E   N   K   E   N                   D   W   A   R   S       D   O   E   N

D W A R S heeft speciaal voor zelfstandige professionals die het lef hebben om zichzelf èn de zaak duurzaam te innoveren de Dwarsexpeditie ontwikkeld. Met deze praktische aanpak ontwikkel je aantrekkelijke en kansrijke nieuwe producten of diensten. En tegelijkertijd werk je aan het ontwikkelen van je ondernemende en innovatieve skills als omgevingsbewustzijn, herkennen van klantfricties, creativiteit en ideëen vertalen tot werkbare concepten.
Het succes van de innovatiemethode is dat het ‘de business van vandaag’ creatief verbindt met expertise van je netwerk waarbij het dilemma van de klant centraal staat.

Het proces van innovatieopdracht tot aan uitgewerkte concepten wordt gerealiseerd in vijftien weken. De output van de Dwarsexpeditie bestaat uit:
–  3 tot 5 inventieve concepten voor nieuwe business,
–  versterken van het innovatief- en ondernemend vermogen.

De Dwarsexpeditie is gebaseerd op de VOORT innovatie methode van Gijs van Wulfen. Bureau D W A R S is gecertificeerd VOORT-facilitator en heeft op basis van deze ervaringen de methode aangepast voor zelfstandige professionals.

Meer weten over de VOORT Innovatiemethode? Bekijk dan hier het filmpje van collega- facilitator Steven Snepvangers.

Geïnteresseerd in de diensten van D W A R S of  wil je meer informatie over kosten en mogelijkheden? Neem dan contact op!
Mail info@bureaudwars.nl
Bel 06 10003182