training

In een steeds veranderende wereld is het noodzakelijk om wendbaar en weerbaar te zijn om de problemen van vandaag èn morgen aan te kunnen. Dat geldt voor jou als professional maar ook voor de zelfstandig ondernemer. Maar hoe doe je dat?
Bureau DWARS heeft als antwoord hier op een spel ontwikkeld om op speelse wijze je  probleemoplossend vermogen te versterken. Dat draagt bij aan autonomie, zelfvertrouwen, flexibiliteit en creativiteit
Kom in beweging en kies voor één van de volgende mogelijkheden.

Dwarsblikken 
Samen met een aantal andere professionals speel jij het spel Super Secret Rescue Team.
Binnen 60 minuten lossen jij en je medespelers zoveel mogelijk problemen op van het bedrijf Zinzoe. Daarbij maak je gebruik van verschillende interventie en brainstormtechnieken. Zo ontdek je al spelende hoe je op eenvoudige manier werk gerelateerde problemen snel kunt aanpakken. 


Dwarskijken
We starten met het Super Secret Rescue Team spel. Maar kijken verder! Deelnemers brengen zelf werk gerelateerde problemen in. Om dat goed te doen is er aandacht voor het concreet formuleren van het probleem en het stellen van verhelderende vragen. De opbrengst van deze sessie is naast het versterken van het probleemoplossend vermogen dat deelnemers beschikken over frisse ideeën voor problemen die daadwerkelijk spelen.     

Dwars doen
Het spel Super Secret Resue Team levert veel ideeën op voor het oplossen van problemen. In deze sessie gaan we met een aantal van deze ideeën aan de slag om te komen tot een concreet concept. Daarbij wordt er naast het spel gebruik gemaakt van het Dwars Canvas. In één oogopslag de oplossing in kaart.  

Super Secret Rescue op maat
In Super Secret Rescue Team wordt gespeeld met algemeen voorkomende werk gerelateerde problemen. Het is echter ook mogelijk om met specifiek binnen de organisatie of sector voorkomende problemen te spelen. Denk hierbij aan het centraal stellen van klantfricties of een relevant thema als duurzaamheid. Voorafgaand aan de sessie inventariseren we welke problemen er spelen en bewerken we die voor het spel. Het spel versterkt nu niet alleen de spelers maar ook de organisatie.

Indicatie kosten
Dwarsblikken: €110,- per deelnemer excl. BTW – duur sessie ca. 2 uur
Dwarskijken: €195,- per deelnemer excl. BTW – duur sessie ca. 4 uur
Dwars doen: €295,- per deelnemer excl. BTW – duur sessie ca. 6 uur
Super Secret Rescue Team op maat: €995,- voor op maat maken spel excl. kosten uitvoering
Aantal deelnemers aan iedere sessie is min. 4. Max. deelnemers is in overleg. 

Geïnteresseerd in de diensten van Bureau DWARS of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Yvonne Drissen: M 06 10003182 of mail naar E info@bureaudwars.nl