YVONNE

Ik ben D W A R S. Ik hou er van mensen, organisaties en ideeën in beweging te zetten. Daar waar het schuurt, wringt, stagneert weer vlot te krijgen. Opgeleid en ervaring als docent dans, coach, conceptontwikkelaar, facilitator van innovatieprocessen en manager onderzoek en innovatie, heb ik daar ook het gereedschap voor in huis. Kennis en inzicht over organisatiediagnose en bedrijfsprocessen bieden mij een brede blik. Ik ben mede oprichter van Het Cultuurbedrijf geweest en werk sinds 2008 als zelfstandig ondernemer.
Ik ben sterk in het waarnemen, analyseren en diagnosticeren. Verder ben ik inventief in het leggen van dwarsverbanden en het vinden van onverwachte oplossingen. Ik voel mij als een vis in het water binnen de culturele, creatieve en onderwijssector. Tevens heb ik ervaring met  coachen en andviseren van zelfstandige, MKB en professionals in de non- profitsector en overheid. Slimme dingen creëren als antwoord op dringende dilemma’s is mij op het lijf geschreven.

D W A R S heeft de filosofie dat versterken van het ondernemend-. innovatief- en reflecterend vermogen je wendbaarder en weerbaarder maakt. Zodat je als mens èn als professional in staat bent zelf vorm te geven aan verandering en te anticiperen op de veranderingen om je heen. Daarbij vormen dringende dilemma’s, fricties of ambities het uitgangspunt. Alleen dan is er voldoende noodzaak tot in beweging komen en leidt dit tot duurzame innovatie.

Samen versterken we jou en je zaak. Daarbij kiest D W A R S voor een inventieve en oplossingsgerichte aanpak. Door vanuit een ander perspectief naar de werkelijkheid te kijken is er meer mogelijk.


Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Mail info@bureaudwars.nl
Bel 06 10003182